Loading...
CENTRU SPA


pentru relaxare va asteptam la  piscina interioara, sala de fitnes si terenul de sport


program

  • Luni inchis
  • Marti - Duminica ora 12:00 - 21:00
**Saunele si Jacuzzi sunt deschise in intervalul orar 16:00-20:00.

piscină 

Piscina din cadrul complexului, este acoperită, fiind întinsă pe o suprafață de 18mx6m, cu două paliere de adâncime 1,36m și 1,64m, având o instalație modernă de control al calității apei. Echipamentul de înot obligatoriu este format din slip pentru băieți, respectiv costum de baie pentru fete, prosop, papuci, ochelari pentru a proteja ochii de clorul din piscină și cască de protecție pentru un înot mai lin.
Relaxarea într-un jacuzzi este mai mult decât distracție, este sănătate! Acest lucru se întâmplă pentru că hidroterapia (combinația dintre căldură, apa în mișcare și masaj) are un efect de vindecare dovedit care te scapă de efectele stresului și ale durerii și te ajută să te simți mai bine.

fitness

În sala noastră de fitness găsești o gamă variată de aparate, de la gantere şi prese până la benzi de alergat şi biciclete eliptice, aparate multifunționale și diverse accesorii, astfel încât să puteţi beneficia de un antrenament complet în fiecare zi.

teren fotbal și tenis

Modul de viaţă actual favorizează sedentarismul: stăm aşezaţi din ce în ce mai mult timp în faţa televizorului și a computerului, folosim maşina, ascensorul sau scările rulante, astfel încât ne pierdem condiția fizică. Copiii şi adolescenţii au nevoie de cel puţin o oră de mişcare pe zi pentru o dezvoltare armonioasă. Complexul Conacul Domnesc pune la dispoziția dumneavoastră terenul de sport, dotat și cu nocturnă pentru amatorii de fotbal și tenis de câmp.

terasă spa

Complexul Conacul Domnesc pune la dispoziția celor care și-au consolidat corpul la diferite activități sportive și o terasă pentru relaxare și socializare.
Nu sunt imagini

parc

În complex domină o atmosferă relaxantă și primitoare, fiind locul ideal pentru un sejur departe de viața agitată a orașului, pentru o evadare din cotidian, în intimitatea unui loc unde sălășluiesc arbori diverși, ce se întind pe o grădină cu suprafața de 10 hectare. Pe lângă arborii de esență comună, cum ar fi molizii (vechi de peste 120-150 de ani), pinii, mestecenii, tuia, teii, stejarii sau laricii, se pot remarca și o serie de arbori rari, unii dintre ei fiind chiar protejați prin lege. Printre aceștia se numără Ginkgo biloba, cea mai veche specie din țară, Liriodendron Tulipifera, denumit „arborele lalea” deoarece, în momentul în care-și deschide bobocii, florile lui iau forma celei de lalea și exemplare ocrotite din familia Fagus Rubrum („Fagul Roșu”).
Contact Conacul Domnesc
SC Iacob's SA
CUI: 6871984
J33/2695/1994

Agronomului 445, Șcheia, 727525
Suceava, România


Tel.: 0372 300 600
Fax. 0230 520 699

office@conaculdomnesc.ro
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc