Loading...

TERMENI ȘI CONDIȚII

La rezervarea camerelor, oaspeții noștri vor accepta regulamentul intern al hotelului. În cazul rezervărilor prin telefon, condițiile vor fi acceptate la momentul sosirii în hotel.

  1. Rezervarea camerei

Toate rezervările se fac în scris, prin telefon sau pe pagina web: www.conaculdomnesc.ro ; Plata se face in momentul rezervarii ( conform factura proforma) , prin card bancar sau OP bancar in maxim 48 h de la momentul rezervarii. Ulterior confirmarii platii, se va intocmi factura fiscala de avans.

  1. Primirea camerei (check-in), eliberarea camerei (check-out)

Primirea camerei (check-in): camerele sunt accesibile de la ora 14::00 (în cazul în care ajungeți înainte de ora 14:00, puteți ocupa camera dumneavoastră, dacă aceasta este disponibilă);

Eliberarea camerei (check-out): Până la ora 12:00. După check-out camerele vor fi verificate. Pagube sau lipsuri sesizate după plecare vor fi responsabilitatea financiară a clientului.

În caz de late check-out : până la ora 16:00 se va încasa taxa de late check-out in valoare de 100 lei. După ora 16:00 se va încasa 100% din tariful actual al camerei pe noapte.  

  1. Condiții de rezervare/anulare

Modificarea, anularea parțială sau totală a serviciilor comandate duce la penalizări, în funcție de intervalul de timp în care se face anularea în raport cu data prevăzută pentru sosirea turiștilor.

În cazul în care turistul solicită micșorarea perioadei de ședere în hotel, în timpul sejurului, suma achitată nu se returnează și nu se compensează cu alte servicii.

Hotelul își rezervă dreptul de autorizare a cardului oferit ca garanție înainte de sosire sau la sosire. Autorizarea nu este considerată plată!

Blocarea depozitului de pe card poate fi efectuată numai cu acordul clientului în scris.

  1. Hotelul nostru acceptă următoarele modalități de plată:

Cash: Lei .

Card credit: VISA, Mastercard, AmericanExpress;

Carduri de vacanță: Edenred, Sodexo, UpRomania.

Plata rezervării făcută direct sau prin sistemul online, se va face în Lei. Dacă folosiți card Euro, vom extrage plata direct în lei după cursul BNR actual. Toate facturile vor fi emise în Lei.

În caz de plată în avans serviciile sunt considerate rezervate după ce plata dumneavoastră a ajuns în contul nostru. Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că facturarea se face între orele 08:00-23:00. La plecări înainte de 08:00 dimineața sau la plecări după ora 23:00 vă rugăm să cereți factura de la recepție cu o zi înainte de plecare.

  1. Animale de companie

Nu acceptăm animale de companie în camerele noastre.

Este interzisă intrarea în restaurantul Conacul Domnesc cu animale de companie.

  1. Comportamentul în Hotel Conacul Domnesc

Vă rugăm să respectați liniștea publică, să nu deranjați confortul altor oaspeți, mai ales după orele de liniște (22:00).

Este interzis să vă prezentați la restaurantul hotelului în costum de baie.

Este interzisă folosirea utilităților camerelor și a hotelului în afara acestora.

Dotarea hotelieră trebuie folosită corespunzător.

Daunele sau pagubele provocate vor fi plătite de către autorul acestora sau de reprezentantul lor legal.

În camerele din hotelul Conacul Domnesc nu se fumeaza.

Vă rugăm să respectați regula, de nu a fuma în camere. Sunt spații special amenajate pentru fumat pe care le puteți folosi in incinta Complexului nostru. În caz de fumat în spații interzise vom adăuga la plata dumneavoastră o penalizare/amendă de 500 lei! Pentru folosirea centrului de SPA vă asigurăm prosoape si halate ce le gasiti in incinta camerelor in care v-ati cazat. In incinta Centrului Spa se pot de asemenea inchiria prosoape si halate. În cazul în care folosiți halatul din camera în centrul SPA vă rugăm să-l aduceți înapoi în cameră.

  1. Siguranța

Pe teritoriul Complexului Turistic Conacul Domnesc funcționează mai multe camere video de supraveghere.

Camerele nu sunt dotate cu seif, vă rugăm sa predati receptionerului pentru a fi depozitate in seif lucrurile ce dvs le considerati valoroase. Nu putem garanta siguranța pentru lucrurile uitate în cameră.

La părăsirea camerelor ușile trebuie încuiate întotdeauna.

Dacă găsiți bunuri uitate vă rugăm să le predați la recepție.

Dacă părăsiți hotelul vă sugerăm să lăsați cardul  la recepție. În caz de pierdere a cardului  veți avea de plătit un plus de 50 lei.

Este interzisă depozitarea materialelor inflamabile, toxice, explozive în cameră.

Vă rugăm să nu folosiți espresor,  sau fier de călcat în cameră. Dacă aveți haine care necesită să fiu călcate vă rugăm să cereți la recepție acest serviciu.

În caz că observați orice defecțiune în dotarea camerei, vă rugăm să anunțați la recepție.

  1. Spațiul de parcare

Hotelul nostru este dotat cu o parcare, rezervată oaspeților noștri din hotel pe care o pot folosi liber.

 

  1. Micul dejun

Micul dejun este inclus în prețul cazării la hotel și îl puteți servi la restaurantul Complexului între orele 07:00-10:00 . in timpul saptamanii, Sambata si duminica incapnd cu orele 08:00-10:30 .Vă rugăm să nu luați în cameră mâncarea servită la micul dejun, orice tentativa de furt este amendat cu 50 lei.

Vă rugăm să aveți ținuta corespunzătoare la luarea meselor (este interzisă intrarea în restaurant în costum de baie).

Băuturile și mâncarea cumpărate în afara hotelului pot fi consumate numai în cameră având grijă de utilitățile camerei. Pagubele cauzate vor fi plătite la plecare.

Nu se acceptă introducerea băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile publice a Complexului, altele decât cele comercializate în cadrul locației, încălcarea acestui regulament se penalizează.

  1. Cazare copii

Copii între vârsta de 0-3 ani beneficiază de cazare gratuită.

De la 3 până la 14 ani este tarifat cu 60 lei/noapte in pat suplimentar.

Patul suplimentar nu este destinate persoanelor adulte!

Contact Conacul Domnesc
SC Iacob's SA
CUI: 6871984
J33/2695/1994

Agronomului 445, Șcheia, 727525
Suceava, România


Tel.: 0372 300 600
Fax. 0230 520 699

office@conaculdomnesc.ro
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc